HOME       PORTFOLIO      CONTACT

Natuurfotografie      • Paardenfotografie     • Dierfotografie     • Bruidsfotografie     • Portretfotografie          

© Luykenfotografie all rights reserved

Name
FACEBOOK
Fotografie

Betty-Lou Luyken Fotografie

Dierfotografie

Dierfotografie is voor Betty-Lou Luyken een logische aanvulling op de natuurfotografie. Ook in de natuur fotografeert zij het liefst dieren. Bovendien heeft zij haar hele leven zelf huisdieren gehad en kan zij ook niet zonder. Zij heeft altijd veel gelezen over het gedrag en de verzorging van dieren.

Deze kennis, ervaring en liefde voor dieren zorgt ervoor, dat zij dieren zo goed mogelijk op een foto kan vastleggen. Het helpt uiteraard ook het gedrag van een dier een klein beetje te kunnen voorspellen.

Betty-Lou geeft u de mogelijkheid om op verschillende manieren van haar diensten gebruik te maken. Zij fotografeert uw dier in de eigen omgeving, omdat het dier zich daar het meest op zijn/haar gemak voelt en zich dan ook het meest natuurlijk gedraagt. Dat kan uw eigen huis of tuin zijn, maar ook het bos of het strand, waar uw dier zich prettig voelt. Ook is het mogelijk uw dier te laten fotograferen tijdens een wedstrijd, tentoonstelling of op een club, maar u kunt ook met een groepje mensen afspreken om een aantal stand- en portretfoto’s van diverse dieren te laten maken.

Vanwege de vele mogelijkheden op het gebied van de fotografie is het niet mogelijk de tarieven op deze site te noemen. Op basis van uw wensen krijgt u vrijblijvend een offerte.

Mocht u geïnteresseerd zijn, neemt u dan vrijblijvend “Contact” op.